El valencianisme celebra l’Aplec del Puig

Les perspectives de canvi a les Corts en les eleccions del 2007 centraran l’Aplec del Puig que, com cada, any es celebra el darrer diumenge d’octubre.

[@more@]Aquesta cita es remunta als anys seixanta del segle passat quan grups de nacionalistes es van començar en aquesta població de l’Horta on Jaume I va establir el campament durant el setge de la ciutat de València. Hi ha previstos actes del Bloc i del PSAN, en què s’ha convidat altres partits.

La Marxa al Puig surt de la plaça dels Furs de València a les nou del matí i és previst que arribi a dos quarts de dues a l’esplanada del Puig, on intervindran, entre altres, representants del Bloc, com ara el candidat a la presidència de la Generalitat, Enric Morera. Els discursos insistiran en la necessitat de foragitar el PP de la Generalitat en les eleccions de l’any vinent.

Durant l’aplec el Bloc lliurarà els premis Bloc d’Honor al periodista Toni Mestre, que es va morir el juliol passat, i a InfoTV.

Vilaweb

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.