Avui dia gran a Onil

Avui es el dia de l’entrada de Moros i Cristians d’Onil.

[@more@]En l’any 1963 va ser la primera vegada que l’entrada de Moros i Cristians canviava de recorregut l’any 1962 va ser la ultima pels carrers del casc vell que albergaven l’entrada per les estretes callejueles donant pas a l’avinguda Jose Antonio com es cridava en aquells dies o com es deia a Onil el carrer nou.
El 29 d’abril del 1963 començava la nova singladura, una avinguda espaiosa que donava majestuosidad a l’acte principal que és l’entrada, el colorit pas a ser molt mes espectacular, fins a data d’avui l’avinguda de la Constitucio com es diu actualment alberga l’entrada, en l’any 1988 el 29 va donar pas al 28 d’abril, en aquesta bella avinguda adornada en les seues balconades i estendards pels costats.
En l’any 1975 tambe el 29 d’abril va haver entrada a pesar que aquell any es retarda fins al 24 de Maig.

Foto de l’any 1963 -text i fotos VILAPLANA SOUSA ONIL-

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Avui dia gran a Onil

  1. Hay alguien ahí diu:

    ¿Donde podria encontrar los comentarios que se hicieron de esta noticia?

Els comentaris estan tancats.