Un home d’Onil resulta ferit greu al seccionar-se part d’un braç amb una motosierra

Un home de 63 anys va resultar ferit greu a Onil, al seccionar-se part d’un braç quan podava un arbre en una parcel·la de la partida Les Vinyes. Agents de la Policia Local, en col·laboració amb uns veïns, li van haver de practicar un torniquete per a evitar que es dessagnara.

[@more@] 
Segons la informació facilitada, l’home, pel que sembla, va patir una caiguda des de l’escala sobre la qual estava treballant, amb tan dolenta fortuna que la motosierra que estava empunyant li va causar una profunda ferida en el braç esquerre. Els policies, amb l’ajuda de dos veïns, li van practicar un torniquete abans que arribaren dues ambulàncies i un helicòpter dels bombers. Amb tot, al final es va considerar oportú traslladar-lo a l’hospital per via terrestre.

Informacion

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.