Resultats del C.D.Onil

A continuació podeu vore els resultats del C.D.Onil.

[@more@]

Dissabte 21 i 22 d’Octubre

Júnior Femení:

C.B. ALGORFA 5 – C.D.ONIL JUGUETILANDIA 85

Es tractava d’esperar l’error i córrer. Massa fàcil. Júnior Masculí “B”:

C.D.ONIL JUGUETILANDIA “B”64 – C.B L’L’ALFÀS DEL PI 44 L’inici contra zona, costa concentrar-se, per a atacar aquesta forma de defensa. Una vegada assumit i centrant-nos en la nostra tasca defensiva, corrent i tenint paciència, la victòria, va ser qüestió de temps.

Júnior Masculí “A”:

C.D.ONIL JUGUETILANDIA “A”70 – Adesavi SANT VICENTE 37

En la primera cambra una bona defensa, va fer que el marcador fóra dominat pel doble de punts. En l’horrible 2º cambra l’equip visitant va convertir la meitat dels seus punts. Es va estrènyer en el tercer quart per a aconseguir un parcial del 29-6 i l’última cambra es va acabar amb excessiva relaxació

Sénior Masculí “B”:

C.D.ONIL JUGUETILANDIA “B”63 – C.B SANTA POLA 67 Ni a estirades. S’anava en el marcador el Santa Pola i l’Onil B remuntava fins a empatar. Així va succeir al llarg de tot la trobada i en els últims minuts, les presses, l’ansietat i la falta de concentració (de vegades s’està més pendent dels errors d’altres –ábitros, per exemple- que del nostre propi joc, defensa, sistema,…),… i va passar de nou factura en l’adaptació de l’equip a la nova categoria.

Sénior Femení:

C.B. EL CAMPELLO 46 – C.D.ONIL JUGUETILANDIA 51

Pròrroga i Victòria sonada. Gran partit al Campello, contra un bon equip, on les ganes, la concentració i la bona defensa van ser la clau de la victòria. Una altra de les claus van ser els tirs exteriors, on va haver una gran encert, anotant amb facilitat, inclosos els tirs de tres (llàstima que es fallaren 20 tirs lliures). Els dos primeres cambres es van decantar del costat de les colivencas. En el tercer quart, la tradicional “pájara” va anar de 22-9 en contra, mentre que en l’última cambra es va intentar solucionar amb el contraparcial de 5-17, per a arribar a l’últim segon amb empat en el lluminós. La pròrroga es va començar amb màxima concentració, guanyant defenses i atacs, amb el consegüent i definitiu parcial de 10-0, que va suposar una emocionant i merescuda victòria fora de casa.

Sénior Masculí “A”:

C.B. MANISES 83 – C.D.ONIL JUGUETILANDIA “A” 61

Lleugera millorança, encara que insuficient. Com en els partits anteriors, en la primera meitat es construeixen bons atacs i la defensa és massa blana o lenta davant els senzills i simples corts que realitzava el Manises. En atac, els nostres pals aconseguien fer mal, arribant a agafar fins a 17 rebots ofensius, amb un total de 46, però era descompensat per la pèssima defensa. En la segona part, davant una rácana zona només es va aconseguir un 12% en triples, però d’haver entrat tres o quatre dels llençats amb bona selecció, s’haguera arribat al final amb opcions. Si la millorança observada, segueix en augment, el dissabte guanyant, es poden escalar moltes posicions en la taula.

PRÒXIMA JORNADA: 28 i 29 d’Octubre 2006. “Fora”. DISSABTE:

Junior Masculí “B”: S.C.D. Carolinas “B” C.D.ONIL JUGUETILANDIA “B” (Dissabte 19’30 h)

Junior Masculí “A” : Crevibasket CREVILLENT – C.D.ONIL JUGUETILANDIA “A” (Dissabte 17 h)

Sénior Masculí “B”: Crevibasket CREVILLENT – C.D.ONIL JUGUETILANDIA “B” (Dissabte 19 h) “Casa”:

Sènior Masculí “A”: C.D.ONIL JUGUETILANDIA“A C” – .B XÀTIVA (Dissabte 20 h)

Sénior Femení: C.D.ONIL JUGUETILANDIA – CLIVUSBASKET CREVILLENT – (Domingo 12’30 h)

Júnior Femení: C.D.ONIL JUGUETILANDIA – CLIVUSBASKET CREVILLENT (Domingo 18’30 h) TeleOnil, Patrocinat per Fleca Pastisseria Mariola

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.