Inauguren l’Octubre Centre de Cultura Contemporània

Un centre al servei d'un país

L’OCCC ja és una realitat. El passat 19 d’octubre, la Societat Valenciana de Ciències de la Salut Joan Baptista Peset va celebrar el primer acte públic del centre (amb una conferència sobre ‘L’evolució de la vida’ a càrrec de Ricard Guerrero). Posteriorment, el divendres s’hi va celebrar una jornada adreçada a professionals docents sobre la figura de Carles Salvador.

[@more@]I aquesta setmana l’OCCC acull nombrosos actes dels 35 Premis Octubre. Tanmateix, ACPV i la Institució Joan Fuster, promotores del projecte, han preparat una jornada de portes obertes que servirà per donar per inaugurat oficialment aquest gran centre de cultura, de progrés i de país.

res

Serà el proper dissabte 28 d’octubre, a les 12:30 hores. Per tal d’accedir-hi caldrà presentar la invitació que ACPV ha fet arribar als socis i sòcies.

Durant la inauguració prendran la paraula Eliseu Climent i Pilar Costa, president d’ACPV i de la Institució Joan Fuster respectivament.

resAcpv

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.