Onil contara amb una nova farmàcia

 

Sanitat autoritza l’obertura de set noves farmàcies en la província La Conselleria de Sanitat ha autoritzat l’obertura de quinze noves farmàcies en municipis i entitats menors on considera que són necessàries per a oferir una adequada atenció farmacèutica, segons publica avui el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana.

[@more@]

Segons una resolució del secretari autonòmic per a l’Agència Valenciana de Salut, Luis Rosat, s’autoritza l’obertura de noves oficines de farmàcia en set municipis de la província d’Alacant, dues de Castelló i sis de la província de València. Els municipis que contaran amb una nova farmàcia són Catral, La Nucia, Onil, Oriola, Rojals, Sant Fulgenci, Sant Miquel de les Salines, Almassora, Borriana, Xest, Lliria, Pincanya, Riba-roja de Túria, San Antonio de Benaixeve i Vilamarxant.

El passat 28 de març es va iniciar d’ofici l’expedient administratiu per a determinar el nombre de noves oficines de farmàcia necessàries per a oferir una adequada atenció farmacèutica a la població.

Diarioinformacion

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.