La Universitat de València diu que el Consell li deu 224 milions d’euros

 

La Universitat de València (UV) ha fet públic avui un informe sobre la seva situació econòmica que indica que la Generalitat li deu 224 milions d’euros, una xifra que representa el 92% dels diners que s’havien d’haver cobrat el 15 d’octubre passat. El rector de la UV, Francisco Tomàs, ha dit que aquest deute pot blocar l’activitat de la institució. L’informe també recull el deute del ministeri espanyol de Ciència i Innovació amb la UV, que ronda els 7,7 milions d’euros.

[@more@]

Tomàs, a més, ha recordat que el mes de maig passat es van signar els acords de finançament amb la Generalitat que no han quedat recollits, ‘en la seva totalitat’, en els pressupostos previstos per la Generalitat per al 2009. ‘La situació de les cinc universitats públiques valencianes serà absolutament insostenible’.

Els rectors d’aquestes universitats ja han sol·licitat de mantenir una reunió urgent amb el president del govern, Francesc Camps, ‘per dissipar qualsevol dubte sobre el compliment dels acords signats’.

Vilaweb

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.