Efectuat ja el trasllat de la Policia Local d’Onil

La Policia Local s’ha traslladat aquesta setmana a l’antiga casa del metge, enfront de la Guàrdia Civil.

[@more@]

El local ha estat condicionat perquè els agents poden desenvolupar millor les seues tasques i presten un millor servei als ciutadans. Les noves dependències són totalment accessibles i milloren les condicions de treball del personal de la Policia Local. El trasllat a les noves instal·lacions, que abans ocupava l’oficina de promoció econòmica, coincideix amb un canvi d’organigrama en el seno de la Policia amb la designació d’un Inspector Cap.

Multes per a bicicletes
A partir de la segona quinzena de novembre, la Policia va a iniciar una campanya de conscienciació per a evitar que bicicletes circulen per les voreres; en un primer lloc s’advertirà i si no compleixen l’ordre, es multará.

Escaparate

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.