Qui vol salvar Terra Mítica?

Aquesta és la pregunta que degueren fer els dirigents alacantins del Partit Popular en veure que l’única manera de traure de la fallida el parc d’atraccions de Benidorm era amb la venda dels terrenys que l’envolten.

[@more@]

I la pregunta va tindre una resposta ràpida: l’empresari de la construcció Enrique Ortiz, ben relacionat amb el PP i amb importants interessos immobiliaris a tot el País Valencià, s’oferia a pagar 85 milions d’euros pels 216.000 metres quadrats, mentre que la valoració d’eixida era només de 60. La injecció de diners suposarà el sanejament dels comptes de Terra Mítica. Ortiz preveu la construcció de 2.000 habitatges al voltant del parc. Per altra banda, la setmana passada la Generalitat Valenciana també va renunciar a participar en la gestió directa del complex d’oci de Castelló Mundo Ilusión, l’explotació del qual prefereix, ara per ara, deixar en mans privades. La Generalitat, en canvi, participa des dels inicis en l’accionariat de Terra Mítica.

El Temps

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.