Un portal a Youtube per a la música en valencià

 

Us presentem Música en valencià, un perfil de Youtube que, tal com el seu nom indica, naix amb l’objectiu de potenciar i fer arribar a la gent la música en valencià feta al nostre país. En eixe enllaç, podreu trobar vídeos amb la música i lletra  de diferents cançons, que van des de les  populars fins a les últimes novetats dels cantants i grups més destacats del panorama musical valencià.

[@more@]

Us presentem Música en valencià, un perfil de Youtube que, tal com el seu nom indica, naix amb l’objectiu de potenciar i fer arribar a la gent la música en valencià feta al nostre país. En eixe enllaç, podreu trobar vídeos amb la música i lletra  de diferents cançons, que van des de les  populars fins a les últimes novetats dels cantants i grups més destacats del panorama musical valencià.

Valencianisme

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.