El govern valencià signa acords europeus però s’oposa a l’Euroregió

Des del 2003 ha participat en dos-cents projectes

Des de 2003, el Consell valencià ha signat gairebé dos-cents acords d’àmbit europeu amb un centenar de regions.

[@more@]Paral·lelament, l’executiu que Camps ha girat l’esquena al projecte d’Euroregió, impulsat pel president de la Generalitat de Catalunya per unir l’Aragó, Catalunya, les Balears, el Llenguadoc-Rosselló i el Migdia-Pirineus. Camps sempre ha defensat que hauria de ser el País Valencià, i no pas Catalunya, el centre de l’Euroregió.

Els acords europeus signats per la Generalitat Valenciana a través de la Conselleria de Cooperació i Participació permeten de potenciar la innovació i mantenir un creixement sostenible del territori, segons la responsable d’aquest departament, Gema Amor. Entre aquests acords hi ha el programa Life (medi ambient), l’Interreg (cooperació regional), Leonardo (formació professional contínua) i E-Ten (sobre la societat de la informació).
Vilaweb

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.